Tracebestanden gebruiken

Nadat u een probleem hebt gemeld aan de specialisten van de Kaspersky klantenservice, kunnen zij u vragen een rapport te genereren met informatie over de werking van de uitgebreide versie van Kaspersky Password Manager en dit naar de Kaspersky klantenservice te sturen. Specialisten van de klantenservice kunnen u ook vragen om een traceringsbestand aan te maken. Dankzij het tracebestand kan de uitvoering van programmaopdrachten stapsgewijs worden onderzocht en kan worden bepaald wanneer fouten optreden.

Als specialisten van de klantenservice meer gedetailleerde informatie over uw probleem nodig hebben, zullen ze u vragen de applicatie-instellingen in de systeemhulpmiddelen op uw computer te wijzigen. Specialisten van de klantenservice geven u alle informatie die u nodig hebt om deze acties uit te voeren (stapsgewijze instructies, welke instellingen moeten worden gewijzigd, scripts, extra opdrachtregelopties, foutopsporingsmodules, speciale hulpprogramma's, enz.) en zij zullen u informeren welke gegevens moeten worden verstrekt voor foutopsporings-doeleinden.

Inhoud en opslag van tracebestanden

Tracebestanden worden beveiligd opgeslagen op de computer en bevatten informatie over de volgende gebeurtenissen die door Kaspersky Password Manager worden geregistreerd:

Tracebestanden bevatten alleen gegevens die vereist zijn om programmafouten op te lossen.

Activatiecodes voor Kaspersky Total Security 2016 of nieuwer en Kaspersky Small Office Security versie 5 of nieuwer worden mogelijk opgeslagen in tracebestanden van Kaspersky Password Manager als deze programma's samen worden gebruikt op hetzelfde apparaat.

Tracebestanden die worden gegenereerd door het downloadprogramma en installatieprogramma van Kaspersky Password Manager

Tracebestanden bevatten informatie over gebeurtenissen die zich voordoen tijdens:

Tracebestanden die worden gegenereerd door het downloadprogramma en installatieprogramma van Kaspersky Password Manager bevatten mogelijk de adressen van de servers vanwaar het installatiepakket is gedownload en de volledige namen van geïnstalleerde bestanden en snelkoppelingen.

Tracebestanden die worden gegenereerd door het downloadprogramma en installatieprogramma van Kaspersky Password Manager worden in de map %TEMP% opgeslagen en hebben de volgende namen:

Tracebestanden die worden gegenereerd door het downloadprogramma en installatieprogramma van Kaspersky Password Manager worden opslagen op uw apparaat vanaf het ogenblik dat het product is geïnstalleerd en worden definitief verwijderd wanneer het besturingssysteem wordt uitgeschakeld.

Over All.log-tracebestanden

All.log-tracebestanden bevatten informatie over gebeurtenissen die zich voordoen tijdens het volgende:

All.log-tracebestanden kunnen de volledige namen van de bestanden van Kaspersky Password Manager bevatten, alsook de webadressen, type formulier herkend op de web pagina, de browsernamen en versies, de domeinnaam en het IP-adres van de proxyserver, de ID's en soorten van items in de kluis, namen van items in de kluis, en het aantal aanmeldingen in de kluis om op de webpagina aan te melden.

All.log-tracebestanden worden opgeslagen in de map %ProgramData%\Kaspersky Lab\Kaspersky Password Manager 24.0\Logs en hebben een naam met de volgende structuur:

All.log-tracebestanden worden bewaard op uw apparaat vanaf het ogenblik dat u het selectievakje Registreer programmagebeurtenissen inschakelt en worden definitief verwijderd wanneer u het programma verwijdert.